x

Search the Findwise web

Passion for Insights - Findwise Göteborg

Välkommen till en halvdag med inspirerande seminarier där vi ger er inblick i hur sök- och analysmotorn kan hjälpa er organisation att utvecklas och gå från beslut tagna med magkänsla till en datadriven organisation.
23 May 13:30 to 17:00

Passion for Insights

Gothenburg

I samband med detta får ni insyn i begreppet Insight Engine som tar sök och traditionell BI till helt nya nivåer. Vi visar på möjligheter att hitta, analysera och använda den informationen som finns tillgänglig inom organisationen – för att bli effektivare, snabbare och mer konkurrenskraftig.

AGENDA
13:30-14:00 Registrering

14:00-14:20 Introduktion och välkomnande
Erik Bladh, Local Marketing Manager från Findwise

14:20-15:00 Sökmotorn är död! Länge leve Insight Engine!
Mickel Grönroos, Senior Advisor från Findwise
Nya begrepp och heta trender där ni som redan jobbar med Enterprise Search har en gräddfil till den datadrivna beslutsvärlden och effektiv kompetensöverföring.

15:00-15:20 Kaffe och macka

15:20-16:00 Findwise Analytics och Data Science.
Fredrik Moeschlin, Senior Data Scientist från Findwise
Resan mot en datadriven organisation - Avancerad analys och BI behöver längre inte vara speciellt tidskrävande, kostsamt eller komplicerat. Med hjälp av GIS, textanalys, cognitive computing och AI/machine learning kan du snabbt och relativt enkelt nyttja existerande verksamhetsdata för att hitta sanningar som ni inte visste att ni hade. Vi visar er hur och ger inspiration till att ta steget vidare!

16:00-16:40 Kundcase – Nya laddstolpar till elbilar från Göteborg Energi
Fredrik Persson, Projektledare laddning, Göteborg Energi
180 nya laddstolpar för elbil ska placeras ut i Göteborg under 2017. Med hjälp av Findwise har man analyserat användarmönster, geografiska förutsättningar samt trafik- och boendedata, och byggt en beslutsmodell över prioriterade platser. Kika gärna på filmen som berättar mer om laddsatsningen för elbilar.

16:40-17:00 Summering och frågor
Kvällen fortsätter sedan då Findwise bjuder in till sin årliga sommarfest som i år går av stapeln på Trädgår’n och nyinvigda Port du Soleil. Detta är en fest för alla som är nyfikna på vad Findwise kan göra för er organisation, som potentiell framtida arbetsgivare, befintlig kund eller så har du jobbat med oss tidigare. Kvällen fylls av skönt häng, mat, musik, dans och passion. Anmälan till sommarfesten görs separat här

VARMT VÄLKOMNA!
önskar vi på Findwise Göteborg